LUPE en El Gonzo

komen vrijdag 1 september de boel op stelten zetten!!!!

Lupe draait voor de mensen (en muziek)

DJ Lupe zijn sets kenmerken zich door een gevarieerde stijl welke duidelijk aanslaat bij de feestganger; menig dansvloer wordt omgetoverd tot een grote bewegende massa wanneer DJ Lupe ten tonele trekt. Maar ook de dj zelf staat amper stil tijdens zijn sets. “Ik ben een muziekfanaat en wanneer ik muziek hoor zie ik dat als een onzichtbaar decor van plezier. Lekkere muziek stimuleert je hersenen op de juiste manier; dit kan zowel vrolijke als duistere muziek zijn. De muziek die ik draai is electronische dancemuziek waarin voornamelijk electro, acid en minimal voorkomen en verder alles wat tussen die stromingen in elkaar lijkt over te vloeien. Het is ideaal als een set bestaat uit meerdere gedeelten, zeg maar uit een aantal minisetjes. Door deze minisetjes zeer snel af te wisselen kun je ineens een heel andere impuls geven waardoor de mensen echt verrast zijn. Dat houdt de set levendig. Met het toevoegen van hier en daar een menselijk element in de set, zoals een stem of een lullig melodietje, wordt de set tevens vrij sexy. Je moet hierbij wel zorgen dat de diverse stijlen dicht bij elkaar liggen, wanneer je dat niet doet ben je extreem eclectisch bezig en kan het een raar rommeltje worden.”

Naast UNK houdt DJ Lupe zich sinds 2004 bezig met Acid Nouveau in club 11 en sinds vorig jaar met Fashion Radio in Studio 80. “Acid Nouveau organiseer ik samen met Olaf Boswijk van club 11 en Fashion Radio samen met Olga Zegers van ID&T. Terwijl Fashion Radio qua doelgroep een voortzetting is van UNK, dat ooit is begonnen als een underground queer electro avond, richt Acid Nouveau zich meer op de muziekliefhebber in het algemeen. Binnenkort slaan we met Acid Nouveau een nieuwe richting in. Samen met Carlos Valdes en Sandrien als overige residents gaan we van de pure nieuwe acid, waarop het feest anderhalf jaar geënt is geweest, richting een acid- plus minimal- electrosound, hetgeen zich waarschijnlijk ook zal voortzetten op UNK en Fashion Radio.”

Bron: Yvonne van Amersfoort woensdag 15 februari 2006 www.3voor12.nl

www.djlupe.com


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37