Gekkenhuis!!

We hebben niets te veel beloofd, de heren Dansen met Jansen, LUPE en El Gonzo hebben de BOEL OP STELTEN  GEZET!!!

Dansen met Jansen heeft er zowiezo nooit een probleem mee, daar is het iedere maand gekkenhuis!!
De heren LUPE en El Gonzo hebben er ook een compleet Mad house van gemaakt! Lupe met zijn lo-fi, electrofunky acidsound de opzwependste dance die er is. Deze sound combineerd hij fantastisch met nieuwe soorten electronische dance, dat knalt lekker! Hij beperkt zichzelf – en belangrijker- het publiek nooit tot 1 muziekstijl.

En dan………El Gonzo op zijn best

Pjoe, een gedenkwaardiger afsluiter hadden we ons niet kunnen wensen!
De lichten waren zeker al 10 minuten aan en de muziek uit, maar iedereen stond gewoon op de dansvloer te joelen, stampen en dansen! met de laatste plaat van El Gonzo nog doordreunend in het hoofd!
RESPECT for all!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37