Brrrrrrrrrrr………

Nachtbrakers EXTRA STRONG!!
6 Oktober


Zal de geschiedenisboekjes ingaan als een oververhitte maar ook frisse aflevering maar de DJs zullen jullie aardig boven het kookpunt weten te brengen. Om te beginnen Jambossa met zijn exotische drumn bass,
El Gonzo die er nog een schepje bovenop doet !! En als klapper KING ROC uit Londen. Vrijdag vliegt hij speciaal voor Nachtbrakers richting Amsterdam om in ons pittoreske Harderwijk een potje onvervalste Electro weg te geven!

Natuurlijk is er in de Moustache DANSEN met JANSEN! (ice, ice baby?)

Kom op tijd……kaartjes gewoon € 4,50 !!
verkrijgbaar bij De Mac en bij MM store.

De Mac
Bruggestraat
Harderwijk


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37