PSSSST…………

………….we hebben geheimpjes! Eentje verklappen we alvast……………
1 DECEMBER > JOOST van BELLEN< op Nachtbrakers !!!!!
Joost de goeroe van de house!

Hij begon met draaien in 1985 in Amsterdamse kraakcafés. In het Amsterdamse RoXY introduceert hij in 1987 de housemuziek in Nederland.
Daarnaast heeft hij een organisatiebureau dat feesten zoals Oud Hollandsch Acid Feest en Speedfreax, Rauw en club Filth organiseert. Op de manier hoe hij zijn feesten organiseert maakt hij al snel bekendheid, omdat hij muziek samen brengt met kunst, eten, poëzie, humor en/of mode. De muziek die hij draait is in de loop der jaren veel veranderd van disco tot punk, rap tot house, speedgarage tot electro naar zijn huidige draailijst van distortion disko, dance-punk en techno-rocking acid house. Voor een beetje lol vooraf beluister je alvast zijn DJ sets op

http://3voor12.vpro.nl/artiesten/artiest/2785341

Joost draait al vanaf 12.30 uur,

Be THERE!!!!!!

De Mac
Bruggestraat
Harderwijk

www.de-mac.nl


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37