LALALALALALALALALALALALA…..

LaLaLaLaLa. . . . . . .

Het is weer gelukt!
Een feestje bouwen is voor jullie geen probleem! En feest was het afgelopen zaterdag in Estrado! Met Timmid, Eva Maria, El Gonzo, Aux Raus, de nineties DJ’s het super decor, licht en geluid en . . . . een tent vol enthousiaste leuke mensen was de sfeer
HELEMAAL GOED!
Om lekker na te genieten staan dan nu eindelijk de foto’s online! (we hadden ff wat probleempjes met de site)
We willen graag iedereen
bedanken die heeft geholpen om van LaLaLand zo’n megavet feest te maken!

Nachtbrakers (Underground) zou niet bestaan zonder vrijwilligers! Duzzz mannen en vrouwen van de horeca, decoslettenclubje, licht en geluid, flyeraars, sjouwers, opruimers en alle andere dingen die gedaan moeten worden, HARTSTIKKE BEDANKT!

Wij hopen dat jullie er 2 juni NACHTBRAKERS FESTIVAL ook weer bij zijn!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37