We zijn RETE TROTS . . . .

SUPER LINE UP op het NACHTBRAKERS FESTIVAL!

We hebben de stoerste,  geilste, lekkerste en beste DJs weten te strikken. Discodinosaurus, oude meester en rot in het vak DJ Joost van Bellen komt het Nachtbrakers  publiek weer lekker laten schudden. Jesse Voorn, die op Nachtbrakers festival 2006 de hele tent al uit zijn dak liet gaan, komt het dit jaar nog eens vet overdoen. Rock, hiphop, electro of house, Jesse gooit het allemaal door elkaar en maakt er een hele dikke sound van.
Afra Amba is “the vrouw” van het festival! Afra “likes drunks, Punks, funks hungs and fant and Miss Kittin” en heeft ons beloofd jullie flink een poepie te laten ruiken.  Daarnaast natuurlijk resident, en de onvervalste techno koning van Harderwijk DJ El Gonzo! Hij weet  iedere Nachtbrakers weer, jullie helemaal uit je plaat te laten gaan. Als  slagroom en kers komen de Disc Twins het feest afmaken in De Mac! Daar gaat de high-energy knop op 10! Met hun mix van pop, house, electro, punkfunk, disco, rock en wat al niet meer beloofd het een feestelijke en hysterische afsluiter te worden!

AFRA AMBA
Een jong talent uit Amsterdam wiens stijl het best valt te omschrijven als stoere electrotechno.
De Amsterdamse Afra Amba de Boer (1987) groeide op in een muzikale familie, omringt door klassieke muziek, The Beatles en alles wat daar tussenin zit. Haar eerste interesse ging uit naar hip hop en soul, maar door een horecabaantje kwam ze in aanraking met house, techno en electro. Op 16-jarige leeftijd ontdekte Afra amba haar grote voorbeeld Miss Kittin; vanaf dat moment was het electro in de breedste zin van het woord dat haar aandacht opeiste. Van I-F tot Adult, en van The Hacker tot Vitalic. Uiteindelijk maakte ze haar debuut in Studio 80 en sindsdien is het balletje gaan rollen…
Na overtuigende sets op Mysteryland en in de Amsterdamse Sugar Factory is ze klaar voor het grote werk!


JOOST VAN BELLEN
Bekende DJ en organisator van feesten in binnen- en buitenland.
Hij introduceert de house in Nederland, samen met Groovemaster Johnson en Eddy de Clercq, is van ’91 tot ’95 artistiek leider van club RoXY, heeft een organisatiebureau dat feesten als Speedfreax en het Oud Hollandsch Acid Feest organiseert.
Joost treedt op in onder meer Berlijn, New York en Praag. Hij heeft een maandelijkse avond in Barcelona. In zijn sets vermengt hij electro en house met rock. Met partyorganisatie Meubelstukken organiseert Van Bellen elke maand de avond Rauw in de Amsterdamse Club 11 (op de bovenste verdieping van het voormalige postkantoor bij het Centraal Station) en in Tivoli te Utrecht. Club Filth is een rondreizend circus met naast muziek opvallende decors, performances en Van Bellen zelf als gezette circusdirecteur.

DISC TWINS
‘t Is alweer 10 jaar geleden dat Paul Everready en Sanyi voor het eerst gezamenlijk in de RoXY op de ‘Fanclub’ avond draaiden. Toen draaiden ze de ene na de andere disco- en pophit aan elkaar. De samenwerking bleek een groot succes, een nieuwe sound was geboren, en de DiscTwins kregen volop gigs door het hele land. Steeds meer maakten classics plaats voor garage en nu-disco knallers. In 1997 begon Meubel Stukken de roemruchte ‘Speedfreax’ parties waar ze als heuse residents te keer mochten gaan met hun idee over speedgarage en later (uk) garage en 2 step. Een jaar lang stonden ze met veel succes regelmatig op de ‘Bingo’ nachten in club More. Het jaar daarop op maandelijks met onder andere hun eigen DiscoExpress bij Meubel Stukken’s ZIN avonden.

De dance-wereld is continue in beweging, en de DiscTwins hebben bewezen met hun neus boven op de laatste stromingen te zitten. Geinspireerd door de muziek van o.a Erol Alkan, Felix the Housecat en Joost van Bellen zijn ze inmiddels alweer een paar jaar een nieuwe weg ingeslagen, die geresulteerd heeft in een mix van pop, house, electro, punkfunk, disco, rock en wat al niet meer!  Momenteel zijn de DiscTwins zeer regelmatig in de studio te vinden, knippend, plakkend en slepend aan eigen bewerkingen van bestaande tracks, de meest idiote combinaties en humorvolle verminkingen maken hun dansvloeren nog feestelijker en hysterischer dan voorheen. Ook tijdens hun dj sets wordt er gebruik gemaakt van allerlei mogelijke technieken (van good-old vinyl tot Ableton Live op de laptop).
JESSE VOORN
Muziek zit van jongs af aan in het bloed. Thuis was het altijd klassiek wat de klok sloeg en als tiener ga je je daar dan tegen afzetten. Ik ben al vrij snel in aanraking gekomen met hiphop en iets later ook rockmuziek. Ik ben vanaf mijn veertiende ongeveer gaan draaien in een jongerencentrum en vervolgens op kleine feestjes, voornamelijk van vrienden. Begin jaren negentig ben ik meer bewust in aanraking gekomen met de clubcultuur en dus dance. Ik was altijd meer een draaier dan een danser en wilde mensen dan ook liever aan het dansen krijgen dan dat ik het zelf moest doen. Op de manier zoals ik nu draai, in clubs en op festivals, ben ik een jaar of twee bezig.
Mijn stijl is behoorlijk gevarieerd, maar de basis is rocky electro/house. Een stuwende mix van electro en house, afgewisseld met wat breakbeat, techno en rockremixen. Een beetje een eigenzinnige stijl.


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37