Rücksichtslos

Zal de komende editie van Nachtbrakers zijn!
De Hamburgse producer Andi Meid (vriendje van Alex Ridha alias Boys Noize, samen het DJ duo Kid Alex) zal zaterdag 6 oktober zijn snoeiharde en diepvieze breaks en cuts door de speakers van Estrado blazen! Het lijkt of Duitsland ná T.Raumschmiere een nieuwe rauwdouwer heeft voortgebracht. Andi Reid aka D.I.M. (D.I.M. staat onder contract bij Turbo Recordings, het label van Tiga) laat zich niet beperken door genres maar slingert net zo gemakkelijk dikke techno en bigbeats de zaal in als ontspoorde dupstep en vuige electro.

All the way uut Grunningen komt Nerdy Soul! Deze geek draait alleen maar electronische muziek. Na teveel tijd achter zijn pc te hebben gezeten kwam hij erachter dat zo’n apparaat ook geluid produceert. Hij houdt van vage muziek en is geïnspireerd door Boys Noize, I-Robots, Mr. Oizo, Justice en Zoo Brazil.
Verwacht het onverwachte bij een set van deze nerd. Ook uut Grunningen en vriendjes met Nerdy Soul is Trashy Mary, zij zorgt voor vieze, rauwe vocalen en schreeuwerige texten. Deze MC is geinspireerd door Uffie, Princess Superstar en Peaches.
Voor El Gonzo is het een thuiswedstrijd en dat laat hij nooit onopgemerkt voorbij gaan!  Rogier staat weer garant voor een flink stukkie techno.


Rock? Urban? Dance? Als je er maar op kunt dansen! Bij Nachtbrakers kun je in het café dansen, uitpuffen, barhangen en bijpraten met de alternatieve hits van gisteren en die van over twee maanden! Onder muzikale begeleiding van de uitermate ontspannen café-dj!
NachtBrakers, De ultieme zaterdagavond totaalervaring!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37