Feest feest feest

veel FEEST groot FEEST leuk FEEST ultiem FEEST gewoon een uitermate gezellig FEEST gaat het worden nieuwjaarsnacht!
Tot een uurtje of 12 kunnen jullie oliebollen eten bij je oma, papa en mama een heel gelukkig nieuwjaar wensen gaat ook nog!
Dan snel je multicolor fluor outfit aan en naar NACHTBRAKERS! Wij zorgen voor een schitterende eerste nacht, met uiteraard het neusje van de zalm, leuke DJ’s die jullie de oliebollen en gourmet laten vergeten ROCKEN zal je!  vet decor, vet licht gewoon een heel goed begin van het nieuwe jaar.  
Als nieuwe ster kunnen we Jay-P verwelkomen, hoe het komt ik weet het niet maar er komt veel goeds uit het hoge noorden.
De
23 jaar jonge Jay-P weet voor elk publiek een fusie tussen breaks, electro, house, rock en hiphop. Hetgeen zijn sound innovatief, fris, onvoorspelbaar en verrassend maakt. Zo lang het ‘ROCKED’ is de muziek karakteristiek voor zijn stijl van draaien… Jay: “In real-life ben ik trouw maar in de muziek ga ik zo vaak mogelijk vreemd!”.
Jesse Voorn is voor Nachtbrakers geen vreemde meer, maar draaide nog niet eerder in Estrado!
Jesse is met grote regelmaat terug te vinden in het clubcircuit en rockt de dansvloeren met een uiterst energieke en opzwepende mix van electro, house, tech-house, breakbeats en techno. Zijn frisse stijl wordt dan ook omschreven als electronicpoprockdance. Omdat Jesse zich niet wil beperken tot één stijl, gebruikt hij in zijn sets veel muziek die hem de afgelopen jaren beïnvloed hebben. Waarom maar één genre draaien, als er zoveel is, is zijn devies. Een ding hebben zijn stuwende en trashy housebeats wel gemeen, ze zijn funky as hell.
Natuurlijk is El Gonzo de master of the party. Rogier zal  2008 er in knallen!! EXTRA ORDINAIR!
En in het café zal weer die uitermate relaxte, ontspannen maar toch ook wel weer beetje opgefuckte dj staan, die alles van de voorgaande 2007 jaar om je oren zal smijten!
Wij zorgen daar voor een loungie decor, waar jij deel van uit gaat maken.

De nacht begint om 01.00 uur en eindigt om 06.00 uur.
De kaarten zijn vanaf 30 november in de voor verkoop bij de volgende adressen:

MM store
Luttekepoortstraat 57

Primera
Luttekepoortstraat 8

De kaarten zijn in de voorverkoop € 12,5
Aan de deur € 15

Lokatie:

Estrado
Parkweg 3
Harderwijk
www.estrado.nl


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37