Les Petits Pilous op Nachtbrakers!

De line-up is rond, het is weer gelukt om een paar super spannende acts voor jullie te regelen…

Niemand minder dan het knotsgekke Franse duo LES PETITS PILOUS komt ons trakteren op een potje stevige electro (en als we de vertaalmachines moeten geloven: pilous – pilose – coverd in fine soft hair  (donzig)

– dus dat belooft nog wat!)

Helemaal uit het Hoge Noorden gaat JAY-P in de herkansing. Met O&N kon de beste man vanwege de mist helaas niet komen maar dat gaat hij de aankomende editie dubbeldik goedmaken. Als afsluiter natuurlijk onze eigenste EL GONZO die heel goed weet wat ie met een volle zaal aanmoet! Boven komen Peter&Paul de fijnste plaatjes uit vervlogen tijden in één stuk voor je aan elkaar breien…
myspace check!   www.myspace.com/lespetitspilous


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37