NACHTBRAKERS FESTIVAL 2008

NACHTBRAKERS hangen de was buiten!!
Als afsluiting van het culturele seizoen organiseert de Stichting Kulting Harderwijk en de Stichting Underground Harderwijk op 23+24 Mei een manifestatie, waarbij iedereen (in groepsverband of individueel) artistieke of creatieve kunstvormen aan een breed publiek kan tonen.

De drempel voor deelname en bezoek aan Kulting wordt zo laag mogelijk gelegd en alle programma-onderdelen van Kulting zijn gratis toegankelijk.
Deelnemers zorgen zelf voor de presentatie of optreden. Het Kulting-bestuur programmeert, coördineert en verzorgt faciliteiten (vergunningen, accommodatie, promotie en publiciteit etc.).
Optredens van de deelnemers vinden plaats op diverse plaatsen in de binnenstad van Harderwijk, zowel in de openlucht als in binnenlocaties.

Wij als stichting Underground Harderwijk nemen zoals gewoonlijk weer de Boulevard voor onze rekening. Met een dit jaar wel heel spetterende Nachtbrakers. Uiteraard staat er dan weer een grote tent voorzien van een kek decor! Maar dit jaar is er meer onder de zon! Vanaf een uurtje of twaalf kunnen jullie al genieten van allerlei kunstigs en muziek. In de grote tent doen de dj’s hun ding. Maar buiten zal een extra dorp verschijnen, daar zijn doorlopend expositie’s treden bands op en kunnen jullie je vermaken met zelf plaatjes draaien. En wie weet wat allemaal nog meer..


Het programma is bijna rond, maar heb jij nog een goed idee (muziek, kunst of iets wat wij nog niet bedacht hebben) Wij kunnen dan vast ook een plekje voor jou resereveren. Mail ons !!
Mail ons ook als je heel graag wil helpen tijdens Nachtbrakers Festival!
Er is veel heel veel te doen. Wij beginnen donderdag al met opbouwen, dus alle handjes zijn welkom. Mail ons en vertel wat je graag wil doen en waar je goed in bent!
info@undergroundharderwijk.nl

Check voor het volledige kulting programma www.kulting.nl


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37