Wat willen we nog meer!!!

Alles was er gewoon!
Goede muziek, veel leuke bands, van singer songwriter tot hip-hop en van metal naar lekkere funky muziek. Een scala van DJ’s, van heerlijke electro deuntjes en lekkere plaatjes draaiers! tot afsluitende techno.

Er waren hele kunstige dames, die de containers vulden met KUNST! Er was een container waar je heerlijk kon schilderen en jammen. Natuurlijk was er ook gewoon de hele dag zon! met daarbij een lekker briesje. Er waren echt heel veel leuke, lieve, gezellige mensen. Van die leuke lieve gezellige mensen waren er heel veel vrijwilliger! Ze hebben gesleept, gesjouwd, geschilderd, biertjes getapt, opgeruimd, gezweet  en gelachen(vooral die 6 vreselijk te gekke beren!) allemaal hebben ze geholpen van deze editie van Nachtbrakers Festival een SUPER EDITIE te maken!
BEDANKT IEDEREEN! en volgend jaar doen we het gewoon weer op 30 Mei 2009!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37