Ni Hao

 Nachtbrakers Nieuwjaarsnacht 2008 was buitenaards maar voor de eerste Nachtbrakers editie in 2009 richtten we ons toch wat meer op het aardse bestaan… Want helaas, na een nacht vol aliens, spacegasten en music from outer space bestond er ook nog zo iets als de echte wereld! 2009 was nog maar twee maanden oud en iedereen was nog steeds in de ban van ellende, crisissen en depressies.. Om je een beetje op te fleuren en te verlichten stond 28 februari in het teken oosterse sferen en happiness! Want wat is er inspirerender dan een lachende dikke naakte vent met grote oorlellen, idyllische pagodes en heerlijk goedkope namaaktroep! Ja, als je denkt dat alleen de zon uit het oosten komt heb je het mooi mis!

Voor deze geweldige editie hadden we natuurlijk plezierige dj’s weten te strikken! Wat dacht je van het duo The Walk & Rogerseventytwo! We probeerden deze electrovirtuozen al ongeveer een jaar naar Harderwijk te krijgen en eindelijk was het geluk!! Yes Yes Yes! De heren hadden al een behoorlijke staat van dienst but you ain’t seen nothing yet als je Harderwijk nog niet hebt los gekregen! Daarnaast nog een prettig duo, Sven en Tettero – ook zo nieuw, hip, jong en geweldig electro! En als afsluiter heeft Harderwijks bekendste dj El Gonzo jullie weten te trakeren op keihard knallende fortune cookies! Boven hebben de Space Heroes de echte partyloempia’s vermaken met kekke hits, happy hardcore en discoknallers!

O o o, wat ben je verlicht terug gekeerd!

Tags

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37