Afterparty in De Mac

Wat deed je vorig jaar eigenlijk toen je om half twaalf vriendelijk verzocht werd om het festivalterrein te verlaten? (natuurlijk niet omdat je je misdragen hebt, maar gewoon omdat Nachtbrakers Festival maar tot 23:30 mag duren) Juist: naar de Afterparty. En ook dit jaar hoeft je nog niet naar huis voordat het zondag is want we gaan gewoon verder met de knettergekke Mightyfools:

Met daarna als keihard knallende afsluiter; El Gonzo

Zorg dat je erbij bent, want beter dan dit gaat het echt niet worden!!

Voor iedereen die niet uit Harderwijk komt;

De Mac - Vijhestraat 36 Harderwijk

Volg na afloop van het festival de meute en voor je het weet sta je binnen!

Entree kost 3,-


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37