Skip Intro toegevoegd aan de line-up van vrijdag!

Wat is het eerste dat er in je opkomt als je aan Barneveld denkt, Raymon van Barneveld? Nou na Nachtbrakers Festival is dat Skip Intro! Want deze driekoppige rockformatie uit Barneveld knalt van de bühne en zal je stijl achterover doen slaan met hun krachtige rocksonges en confronterende teksten. De Heren van Skip Intro spelen nog niet zo lang samen (2007) maar de afgelopen jaren hebben ze menig popprijs in ontvangst mogen nemen. Ze timmeren aardig aan de weg in het Nederlandse clubcircuit en vrijdagavond 29 mei, de openingsavond van Nachtbrakers Festival, staan ze dus bij ons in de tent! Gooi je haar maar vast los want dat wordt een stevig potje rocken!

Ben je ook zo benieuwd naar de line-up van zaterdag? Houd onze site goed dan goed in de gaten want het zou zo maar eens zo kunnen zijn dat we die deze week bekend maken!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37