Koorts

Uit onderzoek is gebleken dat de sterkste concentratie slachtoffers van de Nachtbrakers Koorts zich bevond in de regio Harderwijk en omstreken, beter bekend als de Veluwe. Waarom de besmettingen zich juist in die regio het sterkst manifesteerde is tot op heden een raadsel.

Experts gingen er vanuit dat besmettingen het hevigst zouden zijn in de grootstedelijke gebieden waar grote groepen mensen elkaar gemakkelijk kunnen besmetten. Maar in de praktijk blijkt het tegendeel, mogelijk spelen externe factoren hierbij een beslissende rol of moeten deze gebieden zich opmaken voor wat er nog komen gaat.

Hoe dan ook, in de omgeving van Harderwijk leek iedereen besmet met de Nachtbrakers Koorts. Verslaggevers ter plaatse spraken van een epidemie die gevaarlijk proporties aanneemt en wel eens zou kunnen leiden tot grote chaos als hulpmiddelen uitblijven. Gelukkig voor deze stad en inwoners werd er op zaterdag 10 oktober 2009 een zogenaamde Nachtbrakers Koorts-zone ingericht waarbinnen besmette lotgenoten zich vrijelijk konden bewegen.

Aangezien het onwaarschijnlijk is dat men ooit van deze koorts zal genezen luidt het advies om u volledige over te geven aan uw symptomen. Om deze gemoedstoestand te bereiken bood de organisatie u de volgende – internationaal gekeurde – medicijnen:

Vanaf de overkant van de Noordzee: Chewy Chocolate Cookies (UK): F*ck de rest eerste optreden in Nederland! – knetterharde beats  – geniale remixen – MODDERVETTE sets.
Dirty Disco Youth (De): ook nog Nederlandmaagd eerste optreden bij uns!  té jong té hard té gek!
Hollands glorie: Kid Goesting (NL):  maximixer – artist(z)ieke geest en beatsvreter
Space Heroes (Hwijk): pas de derde keer maar nu al legendarisch!

Tags

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37