“Kaartverkoop Nachtbrakers Nieuwjaarsnacht”

Langzaamaan naderen we het einde van 2009, wat een jaar!
Drie uitverkochte Nachtbrakers edities en een gigantisch geslaagd Festival, kortom een jaar vol memorabele hoogtepunten: we knalden 2009 in met een buitenaardse nieuwjaarsnacht vol aliens en een gestrande UFO. We zochten oosterse verlichting en Aziatische vrolijkheid, vonden liefde op Nachtbrakers Festival en dansten en hakten als ziekelingen de koorts van ons af! Nu is het bijna 2010 en een nieuw jaar trappen we natuurlijk in stijl af met een spectaculair overdressed nieuwjaarsfeest – schud je veren maar vast uit want alle paradijsvogels zijn Nieuwjaarsnacht bij Nachtbrakers! En niet alleen paradijsvogels…  de kekke Brusselse boys van Mashed Paper Klub, vreemde vogel Sick Boy en niemand minder dan El Gonzo en de knettergekke Space Heroes komen nieuwjaarsnacht voorbij vliegen om ons te trakteren op een potje ragwerk eerste klas!
Het Brusselse duo Mashed Paper Klub, my my my: zware jongens met een kopknallende beats en heftige plaatjes.

Perfect voor een nachtje van het betere dans- en stampwerk!  Draaien in heel Europa, maar in Nederland ho maar! Hoogste tijd dus dat les hommes naar Harderwijk komen. Vreemde vogel Sick Boy kennen we natuurlijk al als schreeuwlelijk, partyplanner extraordinair en verdraaid geniale dj. Als afsluiter hebben we oude bekende El Gonzo, locale held en de enige die het voor elkaar krijgt om je tot in de laatste uurtjes te verblijden met zijn strakke technosets.

En boven? Je raad het al: het knotsgekke duo Space Heroes, wat ze deze keer weer bedacht hebben? Met de Space Heroes weet je nooit wat er gaat gebeuren, behalve dat de mannen keer op keer helemaal los gaan met hun gouwe ouwe en hete klappers.

De kaartverkoop start dinsdag 1 december (dat is volgende week!) en zal weer erg hard gaan, zorg er dus voor dat je op tijd een kaartje bemachtigd.

Er zijn voor Nachtbrakers Nieuwjaarsnacht geen kaarten aan de deur te verkrijgen.

Vanaf 1 december zijn Nachtbrakers kaarten ook bij Kok Tankstations BV(Esso) aan de hoofdweg te koop!

Datum:                1 januari 2010
Tijd:                       00.45 tot 06.00 uur, de deur sluit om 03.00 uur
Locatie:              www.estrado.nl,  Estrado, Parkweg 3 Harderwijk

Kaarten:              €15,- verkrijgbaar in onze  online ticketshop of bij onze voorverkooppunten
VVK:                    Primera Harderwijk, Luttekepoortstraat Harderwijk
Music Store, Wolleweverstraat Harderwijk
Kok Tankstations BV (Esso), Hoofdweg Harderwijk

Blijf op de hoogte check ons op: www.undergroundharderwijk.nl en nachtbrakers.hyves.nl


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37