De Paradijsvogel is:

uitgedost – geschminkt – getooid – opgetuigd – versierd – vermomd – opgemaakt – opgedoft – verkleed – opgetut – gedecoreerd – gekostumeerd – gegrimeerd: van bontgekleurde verentooien, kekke maskers, brillen à la Elton John, Boy George-hoedjes, glitter, glamour en genadeloze make-up tot geniale pakjes en alles wat er tussen zit: pluis je kast uit, zoek het aller- aller – aller- allermooiste outfit en laat de paradijsvogel in je naar boven komen!!

Tot over drie dagen!!

Je kunt donderdagnacht vanaf 00:45 naar binnen, maar LET OP: toegang vanaf 16 jaar: geen ID = geen toegang!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37