Paradijsvogels zijn bij…

Diep in de jungle, verstopt achter metersbrede bomen en honderden groene bosjes met gigantische bladeren en stekels zo groot als je onderbeen vind je de Paradijsvogels. Oogverblindende tropische siervogels, exotisch, prachtig opgekalefaterd en buitengewoon uniek met hun felgekleurde veren en maskers. Een bijzonder soort, dat met uitsterven wordt bedreigd.

Ooit een Paradijsvogel gezien? Goed verstopt tussen de bosjes zijn ze praktisch onvindbaar, zeker voor grijze muizen… Maar geen nood, tijdens Nachtbrakers Nieuwjaar kun je ze komen bewonderen! UItgedost in hun prachtigste vermommingen, omhuld in glitters, gedecoreerd met veren en in verfraaide kostuums sieren deze vreemde vogels de dansvloer! Als je wilt opvallen tussen deze bijzondere wezens zul je dus minimaal op zoek moeten gaan naar de paradijsvogel in jezelf!

Niet alleen de vogels zullen je versteld doen staan…

Ook de jongens van het Brusselse duo Mashed Paper Klub kunnen er wat van! Zo stonden ze dit jaar onder andere op Dour (Be) en veroveren met hun explosieve sets de harten menig electro-lievend/newrave-losgeslagen Europeaan! In hun hometown Brussel organiseert het duo met enige regelmaat Fight Klub, een combinatie van vechtende dj’s en een ring met worstelend publiek waar de vredelievende kracht van muziek bepaald wie zich koning van de ring mag noemen! Boem-pats-bam!

Ook publiekslieveling Sickboy is nieuwjaarsnacht van de partij! Deze Hollandse alleskunner en muziekfreak in hart en nieren kon gelukkig nog een gaatje vinden in zijn overvolle schema om bij ons langs te wippen. Hij maakt te gekke platen, remixt (wordt geremixt), organiseert van alles, draait over de hele wereld en houd ondertussen zijn label draaiende… De beste man heeft het stervensdruk!! Wat je kan verwachten? Moddervette electro natuurlijk, maar met Sickboy weet je het eigenlijk nooit: gaat hij op of achter de draaitafels staan?

Als afsluiter zal lokale held El Gonzo het stokje overnemen. DIt technogenie en samen met vrouwlief organisator van de Harderwijkse succesformule 0341 is al jaren een graag geziene Nachtbrakers-dj. Niet voor niets draait hij nieuwjaarsnacht voor de dertigste keer bij ons: the kids want techno!!

Om de nacht compleet te maken draait in de bovenzaal het knotsgekke duo de Spaceheroes, twee rare vogels met een fabuleuze muzieksmaak!!

Zoals je weet was Nachtbrakers nieuwjaarsnacht binnen drie dagen vet uitverkocht!! dus als je nog geen kaartje hebt.. tja, das pech – volgend jaar beter..

De deuren van Estrado zijn vanaf 00:45 uur geopend, maar let op: je kunt maar tot 03:00 naar binnen!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37