Paradijsvogels

Langzaamaan naderden we het einde van 2009, na een geweldig jaar! Drie uitverkochte Nachtbrakers edities en een gigantisch geslaagd Festival, kortom een jaar vol memorabele hoogtepunten: we knalden 2009 in met een buitenaardse nieuwjaarsnacht vol aliens en een gestrande UFO. We zochten oosterse verlichting  en Aziatische vrolijkheid, vonden liefde op Nachtbrakers Festival en dansten en hakten als ziekelingen de koorts van ons af! We sloten 2009 natuurlijk af in stijl met een spectaculair overdressed nieuwjaarsfeest! Mensen schudden hun veren uit want alle paradijsvogels waren Nieuwjaarsnacht bij Nachtbrakers! En niet alleen paradijsvogels…  de kekke Brusselse boys van Mashed Paper Klub, vreemde vogel Sickboy en niemand minder dan El Gonzo en de knettergekke Spaceheroes kwamen nieuwjaarsnacht voorbij vliegen om ons te trakteren op een potje ragwerk eerste klas!

Het Brusselse duo Mashed Paper Klub, my my my: zware jongens met een kopknallende beats en heftige plaatjes. Perfect voor een nachtje van het betere dans- en stampwerk!  Draaien in heel Europa, maar in Nederland ho maar! Hoogste tijd dus dat les hommes naar Harderwijk komen.

Vreemde vogel Sickboy kenden we natuurlijk al als schreeuwlelijk, partyplanner extraordinair en verdraaid geniale dj. Als afsluiter hebben we oude bekende El Gonzo, locale held en de enige die het voor elkaar krijgt om je tot in de laatste uurtjes te verblijden met zijn strakke technosets.

En boven? Je raad het al: het knotsgekke duo de Spaceheroes, wat ze deze keer weer bedacht hebben? Met de Spaceheroes weet je nooit wat er gaat gebeuren, behalve dat de mannen keer op keer helemaal los gaan met hun gouwe ouwe en hete klappers.

 


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37