Bikers en Bitches

 Schorem en gespuis, bikers en bitches, haalden allemaal hun leren broek maar uit het vet want zaterdag 27 februari 2010 moesten ze hem weer aan! Na al die lieve zoetigheid en vrolijke feestdagen waren we wel toe aan een potje heftig Nachtbraken: Lang leve het  zwarte leer met studs, doodshoofden en motormuizen. Zelfs de meest brave borst liet zich van zijn slechtste kant zien!

Met piepende banden scheurden we de 27e Estrado binnen met dj-tuig  waar zelfs de Hell’s Angels jaloers op zijn!

Niemand minder dan genius/producer/mixer Malente, wereldberoemd in Duitsland en ver daar buiten, draade van Brisbane-Australië en Montreal-Canada tot Austin-USA en deed in de tussentijd ook even Harderwijk-Holland aan!  Dichter bij huis, maar niet minder heftig was Amsterdamse goldenboy Rubix , klinkt als; keihard-knallende-motorvette-electro-house-je-helemaal-de-pleuris! En natuurlijk ons enfant terrible – met boyband ambities – Sickboy!

 

Tags

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37