Nachtbikers

Schorem en gespuis, bikers en bitches,
haal je leren broek maar uit het vet want zaterdag 27 februari moet je hem weer aan! Na al die lieve zoetigheid en vrolijke feestdagen zijn we wel toe aan een potje heftig Nachtbraken: Lang leve het zwarte leer met studs, doodshoofden en motormuizen, laat je van je slechtste kant zien!
Met piepende banden scheuren we de 27e Estrado binnen met dj-tuig  waar zelfs de Hell’s Angels jaloers op zijn!
Niemand minder dan genius/producer/mixer Malente, wereldberoemd in Duitsland en ver daar buiten. Draait van Brisbane-Australië en Montreal-Canada tot Austin-USA en doet in de tussentijd ook even Harderwijk-Holland aan! Dichter bij huis, maar niet minder heftig is Amsterdamse goldenboy Rubix , klinkt als; keihard-knallende-motorvette-electro-house-je-helemaal-de-pleuris! En natuurlijk ons enfant terrible – met boyband ambities – Sickboy!
De voorverkoop is begonnen in onze online ticketshop en vanaf donderdag 4 februari zijn kaarten ook verkrijgbaar bij onze voorverkoopadressen: Kok tankstations (Esso) aan de Hoofdweg, Music Store Harderwijk en de primera aan de Luttekepoortstraat.
Zorg dat je er een weet te bemachtigen!
Zie je de 27e

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37