Praat geen Poep

Woensdag 3 maart gaat het weer gebeuren, de gemeenteraadsverkiezingen. En als jij boven de achttien bent mag jij die dag je stem laten gelden. Maar waar moet je in vredesnaam op stemmen?

Van debatten over hondenpoep en fietsbruggen wordt je natuurlijk niet veel wijzer. Daarom hebben we de zes partijen die in Harderwijk meedoen aan de verkiezingen uitgenodigd om te komen vertellen wat zij voor jou gaan doen!

Harderwijk als intercitystation, openingstijden in de horeca, koopzondag, woningnood, cultuur, alcholol- en drugsbeleid, veiligheid – de politiek is misschien wel saai, de onderwerpen gaan jou wel aan!
Iedereen heeft een mening, is nieuwsgierig en wil weten hoe het zit, dus kom mee praten en zeg wat je vindt op vrijdag 26 februari in Estrado.

aanvang: 21.30 en de toegang is gratis.


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37