3 april: MOTOR/LEX CHAUVE/NT89

De vorige editie was een absolute hit maar tijd om bij te komen is er nauwelijks, de volgende editie van Nachtbrakers staat namelijk al voor de deur te ronken (tja, als bikerbitch is een bruggetje met een motor natuurlijk zo gemaakt). En wel op 3 april, de dag na goede vrijdag, voor sommige stille zaterdag. Voor ons: beter dan vrijdag en alles behalve stil; keihard knallende zaterdag! (decibeldinsdag bekt natuurlijk beter, maar ja…)

Natuurlijk stond de benedenzaal van Estrado al vele malen eerder op klappen maar de mannen van Motor (Fra/USA) gaan nog net ff een stapje verder! Ja lieve Nachtbrakers, voor het eerst sinds Aux Raus hebben we weer een live act weten te strikken die dikker is dan motorolie. Live on stage met synth en drums klinken de heren als een rauw lopende 8-cilinder, maar dan harder… Naast de garcons van Motor draaien Frans-klinkende (maar Hollandsch glorie) alleskunner Lex Chauve en Romeinse Rotterdammer (!?!) en trasher NT89. Kortom: een line-up die elke zichzelf respecterende Nachtbrakers natuurlijk niet aan zich voorbij kan laten gaan!

Kaarten voor dit spectakel kosten 7 euro en liggen vanaf woensdag 10 maart op je te wachten bij de bekende voorverkoopadressen in Harderwijk: Primera (Luttekepoortstraat), Music Store (Wolleweverstraat) en Kok Tankstations (Esso, Hoofdweg). Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon vanuit je luie stoel bestellen via onze online ticketshop.

Tot zaterdag 3 april (en zondag natuurlijk met z’n allen als een gek paaseieren zoeken!)


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37