Dat was het dan al weer… Maar niet getreurd!

Hey Bitches! (en bikers)
Het zit er weer op, Nachtbrakers is weer voorbij. Voor iedereen die nog wil nagenieten; de foto’s en audio staan online.
3 april is de volgende editie van Nachtbrakers we kunnen nog niet te veel verklappen, maar wel dat het de heren en dames van Stichting Underground Harderwijk gelukt is om de Amerikaans-Franse live-act MOTOR naar Harderwijk te halen.Dit wil je natuurlijk niet missen!!!
Volgende week woensdag 10 maart start de kaartverkoop! Meer info volgt uiteraard.

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37