Zaterdag 3 april: een ode aan alle Nachtbrakers met MOTOR, NT89 en Lex Chauve

We vallen het paasweekend binnen met dé grootste en monsterlijkste live-act die ons podium ooit heeft betreden: MOTOR! Het Frans-Amerikaanse duo Bryan Black en mr. No worden wereldwijd aanbeden voor hun abrasive metatlic music, techno beats en  relentless mechanical grooves that spit blood! Zo tourden ze in 2009 met Depeche Mode, mixten o.a. RoboCop voor Kanye West en starten dit jaar met hun nieuwste album Hyper Machine (Dim Mak Records) de Hyper Machine Tour. Maar dat stelt natuurlijk allemaal niets voor als je niet voor een zaal Harderwijkse Nachtbrakers hebt gestaan!
Het paasontbijt wordt verzorgd door Italiaans wonderkind Nima Tahmasebi a.k.a. NT89. Naar eigen zeggen; Electronica / Hard House / Tropsisch. Maar volgens ons gewoon keihard-kicken-gek! Met releases op Tiga’s Turbo records. Optredens als Studio Assistant van de Bloody Beetroots voor hun album Smash your Stereo en een remix van Peanuts Club (Noob & Bodinski) voor Turbo die als Itunes exclusive werd gereleased op het Project Italo van Sony een waardige naam naast de industriële takkeherrie van MOTOR.
Onze derde act is Lex Chauve, volgens hen die er verstand van hebben a name to remember en dat geloven we maar al te graag! De sounds die hij maakt doen je denken aan de jaren ’80. En met de intro-themes van Airwolf, Knightrider en Terminator Series als inspiratiebron weet je zeker dat zijn EP ‘The Invader’ zijn naam eer aan zal doen! Op dit moment is Lex vooral druk met remixes voor o.a. Proxy en HOMEWORK en samen met andere creatieve talenten de voorgang van hun project Retroseksual Teenagers aan het bekokstoven. Onthouden dus, die naam!
En natuurlijk voor al uw feesten en partijen: The Space Heroes!
Kaarten voor deze moddervette paasnacht kosten 7 euro en verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen in Harderwijk: Primera (Luttekepoortstraat), Music Store (Wolleweverstraat) en Kok Tankstations (Esso, Hoofdweg). Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon vanuit je luie stoel bestellen via onze online ticketshop!

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37