De foto’s

Sjonge jonge jonge, wat was het gigantisch vet! Het is ondertussen al weer een weekje geleden maar de mannen van MOTOR hebben hun naam meer dan waar gemaakt! Als dat geen ode was aan al jullie  Nachtbrakers dan weten wij het ook niet meer!
De foto’s staan online (met dank aan Milo van der Schuur) en binnenkort zelfs met geluid want de audio komt eraan! We hebben hard ons best moeten doen, maar ook de set van MOTOR mogen we online zetten! De eerste tien minuten en de set van Lex zijn vanwege de stroomstoring helaas verloren gegaan neem maar van ons aan, de overige 50 minuten zijn het wachten wel waard!

De volgende editie van Nachtbrakers in Estrado is pas weer in oktober maar zo lang hoef je natuurlijk niet te wachten want Nachtbrakers Festival komt er weer aan! Over anderhalve maand, op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei kun je weer genieten van een heleboel geweldige muziek, kunstzinnige optredens en andere gekkigheid. De complete line-up kunnen we natuurlijk nog niet verklappen maar de volgende namen zijn al bevestigd; The Benelux, Waxdolls, Sick Boy en Jaimie Fanatic. OEF – we hebben er zin an!!
Trouwens, net al alle voorgaande jaren is Nachtbrakers Festival ook dit jaar natuurlijk weer helemaal gratis! Dus zet vast een dikke vette streep in je agenda want het laatste weekend in mei sta je sowieso te lost te gaan op de boulevard!
Wil je volledig op de hoogte blijven van dit evenement? Zorg dan dat je onze site goed in de gaten houdt. Je kunt natuurlijk ook lid worden van onze Nachtbrakers-hyve, je ontvangt dan regelmatig een update.

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37