Vrijdag 3 september: opening cultureel seizoen

Underground presenteert: MIGHTYFOOLS
Op vrijdag 3 september wordt op het Kloosterplein (daar is op zaterdag de markt) officieel het nieuwe Harderwijkse culturele seizoen geopend. Speciaal voor dit evenement hebben allerlei culturele instellingen de handen ineen geslagen en daar is een verassend programma uitgekomen! Lekker belangrijk!?! Ja echt wel, want Stichting Underground Harderwijk is een van die instellingen en speciaal voor jullie Nachtbrakertjes presenteren we de MIGHTYFOOLS als wervelende afsluiter! Want wat is er nou cultureler dan een stevig potje dansen op de hipste klappers van Neerlands beste dj-duo van dit moment. Voor noppes hoor je vanaf 22:00 uur de denderende electro van deze machtige dwazen!
Zorg dat je erbij bent!

’s Nachts gaan we natuurlijk gewoon door. Tijdens de officiële afterparty in De Mac zullen dj’s Sick Boy en Rodger Mettenday voor een groots optreden de piepkleine dj-boot betreden en jullie culturele smoeltjes en okseltjes flink laten zweten!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37