Cultureel Seizoen

Op 03 september 2010 was de officiële opening van het Harderwijkse culturele seizoen. Drie dagen lang stond het Kloosterplein (daar waar zaterdag altijd de markt is) in het teken van muziek, dans, exposities en andere kunstigheden. Als Harderwijkse culturele uitspatting puur sang kon Nachtbrakers natuurlijk niet ontbreken op dit evenement. Daarom hadden we speciaal voor de culturele lui een knallende afsluiter aan de keurige line-up toegevoegd: de Mightyfools, een explosief duo met een voorkeur voor ‘uit-je-dak-muziek’. De heren hadden in 2010 zowel in de VS als in Australië getoerd en wisten daar het ene publiek na het andere met hun energieke platen tot een wervelend toppunt te brengen. Zalen werden – letterlijke – afgebroken!

 

 

Tags

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37