Foto’s opening cultureel seizoen staan online!

Het culturele seizoen is officieel geopend, en hoe! De keiharde beats van de culturele Mightyfools waren tot ver in de binnenstad te horen en uit alle steegjes en straatjes kwamen mensen aangesneld. Aan het einde van de avond stond het Kloosterplein ramvol met dansende Nachtbrakers en een verdwaalde kabouter…  Het bewijs? De foto’s staan nu online. Enjoy!

Maar we hebben nog meer goed nieuws: vanaf maandag 6 september – morgen dus – gaan de kaarten voor Nachtbrakers 2 oktober in de voorverkoop! Vanaf ’s ochtends heel vroeg kun je op deze site de eerste e-tickets aanschaffen. Toch liever een ‘echt’ kaartje? Geen probleem! Bij de bekende voorverkoopadressen in Harderwijk: Primera, MusicStore en Esso Kok, ligt een stapel kaartjes op je te wachten. Wees er snel bij want voor je het weet ben je te laat!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37