UITVERKOCHT

Ja het is echt waar, de winkels zijn leeg, online is alles op: Nachtbrakers screenagers is UITVERKOCHT. Joehoe!

Heb je een kaartje? Beter! We gaan er een te gekke nacht van maken. Nog geen kaartje? Hoe vaak moeten we het nog zeggen, wees er snel bij want op=op! Misschien heb je met Nieuwjaarsnacht meer geluk… Wil je trouwens verzekerd zijn van een entreebewijs voor Oud en Nieuw? Zorg dan dat je met een Nachtbrakers kaartje (misschien die van je klasgenoot, beste vriend of zus) in de maand oktober je contract verlengd bij de PhoneHouse in Harderwijk, dan krijg er namelijk eentje gratis!

Tot zaterdag


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37