Zaterdag 2 oktober: Nachtbrakers Screenagers

De screenager:
1. Is zeer handig met technologie.
2.Brengt een groot deel van zijn vrije tijd door voor een scherm; pc, laptop, mobiel, ipod, ipad.
3. Multi-taskt zonder problemen; HyvedFacebookt en Twittert tegelijk.
4. Laat zich niet in een hokje indelen maar plakt zijn zelfgekozen identiteit bij elkaar.
5. En heeft een uniek taaltje.
Herkenbaar? Mooi! Want speciaal voor jullie aan het scherm verslaafde jongeren is er op zaterdag 2 oktober eindelijk weer Nachtbrakers. Laat je virtuele vrienden een nachtje alleen en kom Estrado op z’n kop zetten want we hebben weer geweldige dj’s weten te strikken!

Ten eerste vieze electro uit Helsinki! Een primeur want de mannen het knotsgekke Finse duo Fat&Ez (in het hoge noorden bekend van hun succesvolle ‘meatballs&spaghetti-feestjes’!?!) draaien bij Nachtbrakers voor het eerst in Nederland! Woeste mannen Dirk Diggler (bekend van Nachtbrakers Festival en het Lowlands Café) en Sick Boy verruilen het pittoreske Amsterdam voor een nachtje rampestampen in het onstuimige Harderwijk. En last but not least, het duo Stereobrow. Dj-talent met een voorliefde voor house, techno en electro. Meer heb je niet nodig voor een nachtje hard gaan!
Over hard gaan gesproken, de voorverkoop gaat hard! Zoals je weet zijn er maar een beperkt aantal kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar, dus wees er snel bij! Koop je ticket online, of in de winkel bij Primera, Music Store of Esso Kok. En let op, gooi je kaartje na zaterdag 2 oktober niet weg. Speciaal voor de echte Nachtbrakers hebben we in samenwerking met the PhoneHouse Harderwijk namelijk een te gekke actie: als je in de maand oktober bij the PhoneHouse in Harderwijk je telefoonabonnement verlengd, of een nieuw abonnement afsluit en je entreebewijs van Nachtbrakers 2 oktober laat zien krijg je van the Phone House een gratis kaartje voor Nachtbrakers Nieuwjaarsnacht! Je leest het goed; een gratis kaartje voor het meest geweldige (en snelst uitverkochte) Nieuwjaarsfeest in Harderwijk! Goeie deal toch?

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37