Woensdag 1 december: start voorverkoop

Aanstaande woensdag is het zo ver, dan start de voorverkoop van Nachtbrakers Oud + Nieuw! Vanaf precies 12:00 uur kun je bij de bekende voorverkoopadressen (Primera, Esso Kok en Music Store in Harderwijk) en in onze online ticketstore kaartjes bemachtigen voor hét nieuwjaarsnachtfeest.
Een goed begin is het halve werk, dus waar kan je 2011 nou beter mee beginnen dan een nachtje ouderwets knallen op de nieuwerwetse rrrrave van niemand minder dan: I’m the one and only dominator – Human Resource en onze eigenste Sick Boy. Discodonder Man tussen de jassen verzorgt de aftrap, gevolgd door vrouwenverslinder Oslo Hilton. In de bovenzaal resideren de doldwaze Space Heroes, probeer daar maar een ongeschonden langs te komen!
Zorg dat je erbij bent en koop je kaartje op tijd want vorig jaar waren we binnen twee (2 ja!) dagen uitverkocht!
Voor de Nachtbrakers met een entreekaartje hebben we weer een superactie:
Na een nachtje heftig feesten kan je kapsel natuurlijk wel een oppepper gebruiken dus daarom krijg je van kapsalon Outline in Harderwijk op vertoon van je Nachtbrakers entreekaartje in januari en februari 5 euro korting op een knipbeurt! Maar dat is niet het enige. De dames en heren van Telstar geven je namelijk op vertoon van datzelfde kaartje ook nog eens 15% korting op de hele wintercollectie! Dus spring met je nieuwe kapsel op de fiets en shop till you drop want ze noemen het niet voor niks de Telstar Megastore!

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37