So you wanna be a Nachtbraker

Geen kaartje voor Nachtbrakers Oud+Nieuw? Geen nood! In december is er altijd wel een reden voor een feestje, vinden wij. Daarom speciaal voor alle feestbeesten: zaterdag 18 december de allereerste officiële Nachtbrakers Oud+Nieuw preparty! En wat denk je, hier geven we de aller- aller- allerlaatste kaarten voor Oud+Nieuw weg aan de mooiste/leukste/tofste/gekste verklede Nachtbraker! Dus haal alles maar uit de kast!

Locatie? Die houden we nog even geheim… Houd onze website/facebook/twitter goed in de gaten voor alle hints!

Zorg dat je erbij bent!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37