2011 here we come!

Sodeknetter wat was dat vet!! Een beter begin van 2011 konden wij ons niet bedenken! Een hele diepe buiging voor de dj’s maar een minstens zo diepe buiging voor alle; decotrutten, technieknerds, kassamiepen, garderobeharry’s, barlui, glazenhalers, gastheren, schoonmakers, voorbereiders, nabereiders en alle Nachtbrakers die deze geniale editie mede mogelijk hebben gemaakt!! Hoera Hoera Hoera!
Het grote nagenieten kan nu beginnen want de foto’s staan online.
O, ja zet maar vast in je agenda: vrijdag 4 en zaterdag 5 maart vrijhouden voor de allereerste weekendeditie van Nachtbrakers in Estrado!! Whoehoe, een weekend vol te gekke acts en heerlijke muziek. Meer info volgt uiteraard…
PS: Helaas staan er wel een paar foto’s op van Nachtbrakers met kapsels die zó 2010 zijn dat ze maar beter een bezoekje aan kapsalon Outline kunnen brengen..  klik op lees verder voor de actiebon waarmee je maar liefst 10% korting krijgt op een behandeling bij de dames van Outline in januari en februari. Kun je goed gekapt aan het nieuwe jaar beginnen!

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37