Voorverkoop Underground Weekend start zaterdag 5 februari om 12:00 uur

We hadden het natuurlijk al een beetje verklapt, maar het eerste weekend in maart kapen we poppodium Estrado maar liefst 2 nachten!

Jawel dames en heren, met trots presenteren we u: de aller- aller allereerste editie van Underground Weekend! Twee nachten lang genieten van de beste dj’s en bands die Nederland op dit moment te bieden heeft!
We trappen af op vrijdag 4 maart doldwaze editie van Nachtbrakers! Reken er maar op dat het stampen wordt met die dekselse Mightyfools! Ze waren al eerder in Harderwijk en wisten toen het overvolle heilige Kloosterplein met hun hels kabaal om te toveren tot een ware streetrave! Maar er is meer, het donderende duo Beat the Bastardz en de zinderende zuidelijke electro van Ed Orable.
Op zaterdag 5 maart gooien we het over een andere boeg met Nachtbrakers Live! Huh? Ja echt wel! Zaterdagnacht maken bands de dienst uit. En dat is geen kattenpis, want we kunnen je vast verklappen dat we topacts voor je in de planning hebben staan! Wat dacht je van Baskerville dé live-sensatie van dit moment! Dit producersduo, dat vorig jaar door 3FM werd uitgeroepen als Serious Talent,stal afgelopen zomer al menig hart op Lowlands en speelde tijdens Noorderslag de zaal plat! Nu touren ze door Nederland en doen ze de 5e Harderwijk aan!
Ook vet: Krach, Nederlandse vuige gitaarrockers die niet bang zijn voor rauwe technosynthesizers met een snufje dance! De vijf heren hebben 2011 gekozen om te vlammen en met een geniaal debuutalbum, een legendarisch optreden op Noorderslag en een bezoekje aan Harderwijk gaat 2011 sowieso hun jaar worden!
Al dit live gebeuk moet natuurlijk ondersteund worden door kundige plaatjesdraaiers en daarvoor hebben we discodonder Auxiliary tha Masterfaderen niemand minder dan publiekslieveling Sick Boy weten te strikken!
En nu goed opletten: kaarten voor dit fantastische weekend zijn vanaf aanstaande zaterdag (5 februari) om 12:00 in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Primera en Esso Kok en natuurlijk via onze online ticketshop. Kaarten voor de vrijdag kosten 8,50 en voor de zaterdag 12,50. Voor de snelle beslissers zijn er (alleen online!) een beperkt aantal passe-partouts verkrijgbaar voor maar 17,50. In dat geval kun je dus gewoon naar twee muzikale hoogtepunten in één weekend, met een fikse korting!
O, ja. Weet je nog hoe het met Oud en Nieuw ging? In een recordtempo van 3,5 uur was alles uitverkocht en hebben we een heleboel zielige nachtbrakers nee moeten verkopen. Zorg dus dat je er deze keer op tijd bij bent!!

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37