Vrijdag 4 maart: Nachtbrakers

Je wist het natuurlijk al lang maar het eerste weekend in maart staat Estrado twee nachten op z’n kop voor een heus Underground Weekend!
We trappen af op vrijdag 4 maart met een moddervette editie van Nachtbrakers. En daar hebben we niemand minder dan  Mightyfools voor weten te strikken. Aight! Dit illustere duo – met een voorliefde voor alles wat beukt, breekt en knalt – is hard op weg om hét Nederlandse electrohouse-exportproduct te worden. Met tours in Australië en USA , optredens van Mexico tot in Azië en fans over de hele wereld kunnen we niks anders zeggen dan dat dit demolition-duo  meer dan welkom is in de kelder van Estrado voor een potje rag- en stampwerk!
Maar er is meer! Zoals altijd willen we je kennis laten makken met de young and upcomming, zoals Beat the Bastardz een energiek duo uit Tilburg. Echte broekkies zijn het al lang niet meer, als resident dj’s van 013 en de Ekko weten deze mannen natuurlijk wel hoe je een feestje moet bouwen. Ze hebben dan ook al aardig wat losgeslagen feestjes op hun naam staan. En nu is Harderwijk aan de beurt!
Ook uit het zonnige zuiden, Ed Orable. Disco, house, electro noem maar op. Mixen kan die, deze jongen! Een waardige aftrap voor een geniaal weekend!
Zorg dat je erbij bent!
Kaarten kosten 8,5 en zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar bij de bekende adressen: Primera Luttekepoortstraat en Esso Kok in Harderwijk. Echt geen zin om naar de binnenstad te fietsen? Bestel ze dan vanuit je luie stoel in onze online ticketshop!

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37