Ben jij WILD van FILM? Dan zoeken we jou!

In samenwerking met Stichting Underground Harderwijk presenteert Wildfilm Producties ‘60 seconds’. Een project waarbij jongeren worden uitgedaagd om tijdens Nachtbrakers Festival een korte film te maken over wat zij interessant vinden!
Camerastanden, filmtechnieken, geluid, licht en montage, voorafgaand aan het festival krijg je van twee filmkunstenaars en een theaterdocent allerlei tips en uitleg over hoe je van jou korte film een fantastisch kunstwerk kan maken.
Het onderwerp en de verhaallijn voor je Wildfilm bedenk je natuurlijk helemaal zelf. En vervolgens ga je tijdens Nachtbrakers Festival in duo’s met een camera aan de slag om alles vast te leggen wat jij voor jou Wildfilm nodig hebt. In het containerdorp op het festivalterrein is speciaal voor de Wildfilmers een zeecontainer vol technische snufjes ingericht om je materiaal te monteren tot een Wildfilm van 1 minuut.
Dus, ben jij tussen de 16 en 24 jaar oud en durf jij deze uitdaging aan? Geef je dan snel op via wildfilm@undergroundharderwijk.nl, doe het wel snel want er is maar een beperkt aantal plaatsen!
Deelname is hartstikke gratis! Voor meer informatie surf je naar wildfilm.nl

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37