Nachtbrakers Weekend

Jawel dames en heren, met trots presenteerden we u: de aller- aller allereerste editie van Underground Weekend! Twee nachten lang genieten van de beste dj’s en bands die Nederland op dat moment te bieden ad!

We trapten af op vrijdag 4 maart met deze doldwaze editie van Nachtbrakers! Reken er maar op dat het stampen was met die dekselse Mightyfools! Ze waren al eerder in Harderwijk en wisten toen het overvolle heilige Kloosterplein met hun hels kabaal om te toveren tot een ware streetrave! Maar er is meer, het donderende duo Beat the Bastardz en de zinderende zuidelijke electro van Ed Orable.

Op zaterdag 5 maart gooiden we het over een andere boeg met Live Nachtbrakers! Huh? Ja echt wel! Zaterdagnacht maakten bands de dienst uit. En dat is geen kattenpis, want er stonden topacts voor je in de planning! Wat dacht je van Baskerville dé live-sensatie van dit moment! Dit producersduo, dat in 2010 door 3FM werd uitgeroepen als Serious Talent, stal in de zomer van 2011 al menig hart op Lowlands en speelde tijdens Noorderslag de zaal plat!

Ook vet: Krach, Nederlandse vuige gitaarrockers die niet bang zijn voor rauwe technosynthesizers met een snufje dance! De vijf heren hadden 2011 gekozen om te vlammen en met een geniaal debuutalbum, een legendarisch optreden op Noorderslag en een bezoekje aan Harderwijk is 2011 sowieso hun jaar geworden!

Al dit live gebeuk moest natuurlijk ondersteund worden door kundige plaatjesdraaiers en daarvoor hadden we discodonder Auxiliary tha Masterfader en niemand minder dan publiekslieveling Sick Boy weten te strikken!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37