Line-up Nachtbrakers Festival 20 mei

Eindelijk is het zo ver, de eerste namen voor Nachtbrakers Festival 2011! Zoals je van ons gewend ben trappen we op vrijdagavond af met zwaar rockende electro bands van eigen bodem. Bereid je dus maar vast voor op een avondje ouderwets  springen met:


Electric Alleycat een electro-rock trio uit het westen dat zich voornamelijk laat inspireren door grootheden als Goldfrapp, Motor en Soulwax maar ook heel goed raad weet met hun rammende eigen sound! Een hysterische zangeres, digitale beats, rauwe syntesizers en scheurende gitaren, dit trio echt niet voor de poes!

‘Dansbare sloopkogel-muziek die je dwingt tot bewegen,’ dat is Dearworld. Met stevige ritmes, een dikke vette dosis electronica en krachtige zang wisten de vier mannen uit het zuiden des lands al heel wat electro-rock liefhebbers voor zich te winnen.

Voor het betere draai- en dreunwerk vertrouwen we het podium toe aan meisjes met ijsjes Auxiliary tha Masterfader!

LET OP; toegang is natuurlijk nog steeds helemaal gratis en voor niets!

 


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37