Line-up Nachtbrakers Festival zaterdag 21 mei: Sound of Stereo, Mumbai Science, Sick Boy, Lupe en vele anderen!

Nachtbrakers opgelet: vandaag is het dan eindelijk zover! De line-up van Nachtbrakers Festival dag 2! Vrijdag 21 en zaterdag 21 mei kapen we de boulevard van Harderwijk voor hét gratis festival van Harderwijk en omstreken. Twee dagen lang, twee podia, een zeecontainerdorp, heel veel muziek, zingende kabouters, dansende beren en andere gekkigheid! Toegang kost je niks want entree is nog steeds helemaal gratis! Met deze niet te versmaden line-up voor zaterdag moet je wel een hele goeie smoes hebben om niet te komen! 

Sound of stereo: twee Vlaamse knapen die crunken en housen als gekken! Reizende sterren in de wereld van de dance die het afgelopen jaar naam maakten op onder andere Lowlands en I love Techno. Dat onze zuiderburen het een en ander weten van dancemuziek hebben ze al meer dan eens bewezen en met het duo Sound of stereowordt die reputatie meer dan hoog gehouden.
Sick Boy: meester van de mash-ups! House, punk, rock of hardcore meestermixer Sick Boy draait het zonder moeite in en door elkaar. Onder één voorwaarde: als het maar hard kan! Amsterdams schoffie, maar met zijn overvolle draaischema ondertussen vaker buiten onze hoofdstad dan daarbinnen.
Mumbai Science: Een Belgisch duo dat zichzelf het afgelopen jaar onsterfelijk maakte met hun mega mega hits Ancova en Gold. Twee jonge wetenschappers die zich specialiseren in electro, techno en alles wat daar zoal tussen ligt. Wat is dat toch met die Belgen en electro?
Lupe: stijlvolle alleskunner; dj, producer, organisator en stijlicoon! Mixt techno, electro en disco schaamteloos door elkaar op grote dancefeesten maar verfraaid met evenveel liefde de mooiste modeshows. Deze Most Sexy dj van 2009 en officiële afterparty-dj voor Madonna na haar concert in Amsterdam draait er zijn hand niet voor om!
En verder; meisjes houden van dj’s Oslo Hilton. Zwaar electro gedonder van  Beat the Bastardz entrashy techno en dansbare punk van Black Oysters.

Op het buitenpodium in het zeecontainerdorp spelen onder andere: de punkers van Taster, poppy Pilot Paco, electronisch meets didge Treeforce, Harderwijks glorie van de Scissors, op het punt van een rockende doorbraak de Fahrenheit Twins, freaky electro van Staatseinde en goddelijke groove van de Amsterdam Funk Connection!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37