Holst van de Nacht

Nobody Beats The Drum met een speciale Nachtbrakersdj-show!

Harde liveshows, vette videos en superspannende avonturen, de mannen van Nobody Beats The Drum zijn niet vies van een paar keiharde klappers hier en daar! Na hun debuutalbum ‘Beats Work’, verschillende EP’s en een berg aan dikke remixes, zijn ze nu eindelijk terug met een nieuw album. 21 oktober kwam opvolger ‘Currents’ uit en trapten ze een nieuwe liveshow-tour af op Amsterdam Dance Event. Maar….. vlak daarvoor kwamen ze eerst nog bij ons met speciale Nachtbrakersdj-show! Hun beste tracks en hardste beats kwamen naar voren maar dan net even iets anders dan normaal.

En er was meer, de mannen van Hard Times gaan hun naam zeker eer aan doen en bij Sick Boy weet je het natuurlijk wel: dikke knallers met een goud randje!

Tags

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37