Oemka Boemka

… Oemka Boemka, Oemka Boemka, Oemka Boemka … Diep vanuit de jungle, ver weg achter onbegaanbare rotsgebergten en het groene bladerdak klinkt het mysterieuze geluid van de Nachtbrakerstribe … Oemka Boemka, Oemka Boemka, Oemka Boemka … Vanuit hun diepgewortelde geloof aanbid deze oeroude stam al sinds mensenheugenis de Nachtbrakers. Een traditie die gepaard gaat met nachtenlang gedans op de ritmische geluiden van de zogenaamde draaiers, een groepje – voornamelijk mannelijke – voorgangers die de deinende en stampende stamleden voorgaan in hun verering van de volmaakte beats … Oemka Boemka, Oemka Boemka, Oemka Boemka …

In onze zoektocht naar de legendarische Nachtbrakerstribe stuiten we al snel op de meest vooraanstaande mannen van deze stam, de draaiers. Een groepje voorgangers die tijdens de goddelijke Nieuwjaarsnacht de deinende en stampende stamleden voorgingen in hun verering van de volmaakte beats. Opener van de nacht was Rodger Mettenday, een opgedoft mannetje met een voorliefde voor ritmische knallers en knappe sounds. Gevolgd door Oslo Hilton, langharig tuig met een fanatieke grijns. Met zijn donderde voorkomen en keiharde knoeperts van hits trekt hij vanuit verste uithoeken van de jungle stamleden naar zijn dienst. Derde draaier was Quinten 909, de jongste van het stel maar minstens zo bekend met de algemeen geldende dansvloer-normen als zijn oudere broeders. Vette mixen en goddelijke beatis zijn bij deze toegewijde draaier eerder de regel dan uitzondering. Afsluiter was opperhoofd Sick boy, spijkerhard en niets ontziend. Onder zijn straffe dansbewind zijn al vele softies gesneuveld!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37