Children of the Night – 2012


Mensen trokken hun trainingspak uit de kast, want zaterdag 18 februari 2012 gingen we los! Speciaal voor alle oudjes van voor 1990 stond Estrado die nacht volledig in het teken van de jaren negentig.  NINETIES HOUSE met hoofdletters, want de onderstaande ouwe rotten weten als geen ander hoe je een keihard housefeestje moet bouwen!

De van origine Haagse dj Wotax aka DJ Drain Bamage kent het klappen van de zweep. Hij staat al sinds 2001 regelmatig achter de draaitafels en had speciaal voor Children of the Night zijn vetste vinylplaten uit de kast getrokken.

DJ Pulky aka DJ Hard á Tech heeft samen met Wotax al heel wat feestjes op zijn naam staan en is een koning op oldschool gebied. Met een geheel eigen en onvervalste nineties stijl weet hij wel hoe je het publiek los krijgt. Wat nou hartritmestoornis!

Ook Dj Bjorn Knowhow aka DJ Rambambam heeft een flinke staat van dienst. Deze Haagse held stond al schouder aan schouder met de groten der aarde in de beste clubs ter wereld en kon daar nu Harderwijk aan toevoegen. Dikke vette rambambam op de dansvloer, gegarandeerd!

DJ Reuf aka DJ LaatMijOokFFDraaien, aka de blonde god uit Harderwijk,  heeft zijn hyperfocus tijdens Children of the Night vooral gericht op de heerlijkste clubhits en smerigste Eurodance knallers: van rauwe house tot vieze happy hardcore klapperts en alles wat daar tussen zit!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37