Line Up ‘From Russia With Love’ Bekend

Kameraden,

Nieuws van het front: de line-up is compleet! Naast Sick Boy, Crude Kid en Lucky Done Gone rammen tijdens Nachtbrakers Nieuwjaarsnacht niemand minder dan de Mightyfools hun kanonnen door het dak van gebouw 20! Dit fenomenale dj duo draait dodelijker dan een potje Russisch Roulette en heeft inmiddels internationaal faam gemaakt! Op dit moment maken de mannen zich op voor hun Australië tour maar op het moment suprême vlammen de Mightyfools hun heerlijke Electro/House over jullie Harderwijkse hoofdjes, da!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37