Magazines Online!

Kun jij ook niet genoeg krijgen van onze feesten? Verlang jij ook terug naar die goede oude festivals, waar je als een beest tekeer ging op de beukende beats van onze DJs? Hebben wij even goed nieuws voor je: we hebben ondertussen twee magazines online gezet! De magazines van het Nachtbrakers Festival 2011 en LaLaLand Festival 2012 staan nu digitaal tot je beschikking, om op elk wenselijk moment gelezen te worden! Je kunt ze zelfs downloaden!

We duiken uiteraard onze archieven in om te kijken of we onze andere magazines ook digitaal kunnen publiceren! Hou ons dus in de gaten en ga mee op een ontdekkingsreis door het verleden!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37