Nachtbrakers Nieuwjaarsnacht 2013

 товарищи,

Het gaat gebeuren: Nachtbrakers Nieuwjaarsnacht! Na zware onderhandelingen hebben de autoriteiten onze missie eindelijk goedgekeurd. Welnu, zoals jullie weten ligt er op een verlaten schoolterrein in Harderwijk verscholen tussen de bossen een leegstaande barak genaamd gebouw 20. Kameraden, in deze barak, zullen we voor het eerst sinds mensenheugenis de eerste uren van het nieuwe jaar in knallen met een Nachtbrakerseditie die harder gaat dan Pussy Riot op een Spoetnik. From Russia with love!

We zijn nog druk bezig met de line-up maar de volgende vrinden draaien tijdens Nachtbrakers Nieuwjaarnacht in ieder geval de borsjtsj uit je broek. Vanuit het diepe zuiden van Siberië verwelkomen we Crude Kid, Electro-dj puur sang. De beste man klinkt als Tupolev op Stolichnaya, dus knoop je bontmuts maar vast! Eveneens uit de zuidelijke contreien van ons prachtige rijk hebben LUCKY DONE GONE weten te strikken. Deze naar eigen zeggen jonge rakker en party-boy met een passie voor Electro is niet vies van een vleugje Dubstep of een snufje techno. Spasibo! En natuurlijk onze resident Sick Boy, schiet meer klappers op de dansvloer dan Poetin met een kalasjnikov dus wie weet wat deze schreeuwlelijk nu weer voor ons in petto heeft!

Let op: de online kaartverkoop start op zaterdag 1 december om 10:00 uur. Een week later op vrijdagmiddag 7 december is er een herkansing en kun je vanaf 16:00 uur bij BP Kok en Primera Luttekepoortstraat terecht voor de allerlaatste kaarten. Zorg dat je op tijd bent, want op = op.


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37