Belangrijke informatie Nachtbrakers Nieuwjaarsnacht

Nachtbrakers,

Het einde is nabij! Nog een paar dagen en dan knallen we op z’n Russisch keihard het nieuwe jaar in met Sick Boy, Mightyfools, Lucky Done Gone en Crude Kid!

2013 trappen we af met een potje stevig kozakkendansen dus trek die bontmutsen maar uit de kast want alles komt from Russia komt with love. Onze Russische bruiden zijn er in ieder geval klaar voor! (Inspiratie nodig?)

Lees trouwens voordat je straks richting het Bouw & Infra Park komt even onze huishoudelijke mededelingen door. We gaan zoals je weet voor het eerst naar een nieuwe locatie dus er verandert het een en ander. Zo hebben we bijvoorbeeld lockers in plaats van een garderobe.

Voor nu: zorg dat je alle roulette spelletjes overleeft en geniet van de borsjt! Tot in 2013.

Huisregels Nachtbrakers Nieuwjaarsnacht
Bereikbaarheid Nachtbrakers Nieuwjaarsnacht

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37