Huisregels NYE: God Bless America

Entree

NYE: God Bless America is uitverkocht, er zijn geen kaarten aan de deur te verkrijgen.

Alle tickets worden bij de entree gescand, het kopiëren van tickets is dus nutteloos. Een e-ticket geeft slechts eenmalig toegang tot het evenement. De barcode op de e-tickets mag niet gevouwen of beschadigd zijn. Bij beschadiging kan de barcode misschien niet gelezen worden waardoor toegang niet kan worden verleend.

Na 03.00 uur kunnen we je helaas niet meer binnen laten, kom dus op tijd

Iedereen word gevisiteerd, wapens, vuurwerk, drugs, gevaarlijke voorwerpen, reclame materiaaal, stiften en eigen meegenomen etens- en drinkwaren zijn niet toegestaan en worden in beslag genomen.

Je moet op 1 januari 2014 minimaal 18 jaar oud zijn om NYE: God Bless America te bezoeken, hier wordt bij de entree streng op gecontroleerd. Neem je ID dus mee, dat is verplicht.

Er wordt geen toegang verleend aan personen die zichtbaar onder invloed zijn van alcohol of drugs.

 

Gedrag

Ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. Onder ongewenst gedrag worden onder andere racistische, fascistische, seksistische, beledigende en discriminerende uitlatingen, ongewenste intimiteiten, hinderlijk en agressief gedrag, vernielingen en geweld verstaan. Respect voor medebezoekers, personeel en het gebouw is een vereiste.

 

Vuurwerk

We stellen het zeer op prijs als je jouw vuurwerk thuislaat. Het afsteken of bij je hebben  van vuurwerk op het terrein en voor de ingang van het Bouw & Infra Park is verboden. Kun je dit toch niet laten zal je de toegang tot NYE: God Bless America ontzegt worden.

 

Lockers

Tijdens NYE: God Bless America word voor de garderobe gebruik gemaakt van kluisjes, het gebruik van de garderobe is verplicht. Er kunnen 2 á 3 drie jassen in een kluisje. Je betaalt bij de Locker balie € 10,- en ontvangt in ruil daarvoor een sleutel en een consumptiemunt, als je de sleutel weer inlevert krijg je € 5,- borg terug.

De afmetingen van een locker zijn: 25x25x50 cm

 

 Roken

In de gebouwen van het Bouw & Infra Park geldt het wettelijk rookverbod. Roken is alleen toegestaan in de daartoe aangeduide rookruimte.

 

Opnames

Evenementen van Stichting Underground Harderwijk worden door middel van camera’s geregistreerd. Deze registraties kan de organisatie gebruiken voor promotionele doeleinden.

 

Munten

Tijdens NYE: God Bless America betaal je met munten, deze zijn verkrijgbaar bij de kassa. Munten kosten € 2,20 per stuk en kun je met cash of pin betalen. Deze munten zijn alleen tijdens NYE: God Bless America geldig en worden niet terug genomen.

 

Aansprakelijkheid

Tijdens NYE: God Bless America wordt meer dan 85 dB(A) aan geluid geproduceerd. Stichting Underground Harderwijk aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de nadelige gevolgen die hierdoor wellicht kunnen optreden aan het gehoor. Gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar tegen vergoeding.

Het bezoeken van NYE: God Bless America is geheel op eigen risico.

Met het bezoek aan NYE: God Bless America aanvaardt je deze regels.

Mochten deze regels ergens niet in voorzien, dan heeft de organisatie een beslissende stem.

 

Ga naar: Bereikbaarheid NYE: God Bless America


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37