LaLaLand Festival is genomineerd voor een Gouden Kabouter Award

Elk jaar worden in Paradiso de felbegeerde Gouden Kabouter Awards uitgereikt. Deze in 1995 als een grap begonnen award-show is inmiddels uitgegroeid tot de Oscars van het Nederlandse uitgaansleven. Ieder jaar nomineert een vakjury verschillende acts, locaties en evenementen waar het Nederlandse uitgaanspubliek vervolgens op kan stemmen. En dat is geen sinecure. Verdeeld over 23 verschillende categorieën zoals Beste Meerdaags Festival, Kippenvelmoment en Beste DJ-set maar ook minder fijne categorieën zoals het Dieptepunt van 2012, de Smerigste WC’s en Slechtste Portiers kan iedereen een stem uitbrengen op zijn favorieten.

LaLaLand Festival is genomineerd voor de Low Budget Kabouter. Wil je LaLaLand Festival helpen aan zo’n felbegeerde Gouden Kabouter? Breng dan je stem uit op www.goudenkabouter.nl. O ja, de mannen van The G-Team (dat geweldige duo dat tijdens LaLaLand Fort Fiesta op zijn kop zette) zijn genomineerd voor Favoriet DJ-Team, stemmen dus!


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37