Kick off Lalaland 2014

lala2014

 

 

 

 

 

‘Blijf jezelf, dan komt de rest vanzelf, liever subsidie dan reclame, bewaak de kwaliteit en knusheid van LaLaLand.’ Zomaar wat kreten die tijdens de LaLaLand Magazine release party en Kick-off LaLaLand 2014 naar voren kwamen.

In een volle Kloosterzaal presenteerde Stichting Underground vrijdag 11 oktober de release van de vierde editie van LaLaLand Magazine en opende de organisatie het nieuwe festivaljaar. Met in het achterhoofd de vraag of én hoe LaLaLand de komende periode kan groeien werden bezoekers uitgedaagd om mee te denken over hoe zij LaLaLand Festival in 2014 graag zouden zien. Daarvoor waren een drietal inspirerende sprekers uitgenodigd, waaronder Lise van den Hout en Ellen van Bunnik van productiebedrijf ’n More. Zij vertelden over hun ervaringen als productieleiders in de culturele wereld en hun vernieuwend financieringideeën. De derde spreker was kunstenaar Dadara. Hij vertelde over zijn projecten op internationale festivals als  Burning Man en Boom. Zijn eigenzinnige ideeën over geld en het ideale festival leverde genoeg inspiratie op voor het afsluitende debat waarbij bezoekers werden uitgedaagd om hun licht over LaLaLand te schijnen. Op een viertal ezels stonden stellingen als ‘de programmering van LaLaLand wordt breder’ en ‘LaLaLand moet zonder subsidie kunnen’. Na een kwartier debatteren was men het er eigenlijk wel over eens dat LaLaLand 2014 qua opzet hetzelfde moet blijven als voorgaande jaren. Daarbij kwamen er ook een heleboel interessante ideeën naar voren, zoals LaLaLand on tour, kookzondag, meer cross-over en ruimte voor externe organisaties. Al met al was het een inspirerende avond en hebben de dames en heren van Underground flink wat input. Was je er niet bij maar heb je wel een mening over LaLaLand waarvan je vindt dat de organisatie daar iets mee moet, of misschien wel gewoon een heel goed idee?  Schroom dan niet en mail naar info@undergroundharderwijk.nl. Underground benieuwd naar hoe jij denkt dat LaLaLand een nog fijnere plek kunnen worden!

Het LaLaLand Magazine is trouwens gratis af te halen bij: ’t Klooster, Tommy’s, Sir Jack, Nicky’s Inn, Hertog Karel en Monopole.


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/home/udg/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php55/lib/php/:/usr/local/php52/lib/php/) in /home/udg/domains/undergroundharderwijk.nl/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37